0

Kryss mellan Chelsea och PSG

När Chelsea och PSG möttes i den första fotbollsmatchen någonsin på Yankee Stadium i New York var det till en början Paris-klubben som dominerade spelet och hade bäst rytm i spelet, medan Chelsea verkade sakna både inspiration och kvalité i sitt passningsspel. Den första halvleken slutade även till PSG:s fördel, med en 1-0-ledning för den franska klubben efter att Nene avlossade ett skott som rasslade till i nätet efter en styrning på Chelsea-backen David Luiz.

I andra halvlek vaknade Chelsea till liv, och de fyra byten som gjordes i halvtidsvilan verkade sätta fart på spelet. Man skapade en del chanser, men det dröjde fram till den 82:a minuten innan man lyckades trycka in bollen i mål. Lucas Piazon var den som skrevs in målprotokollet efter en snygg styrning på en passning signerad brasilianaren och landsmannen Ramires.

1-1 blev även slutreslutatet på en ganska sömnig match (vilket inte bara berodde på den sena matchstarten), och Chelsea fortsätter nu USA-turnén och åker vidare för ett möte med MLS All-Stars, medan Paris Saint-Germain styr rodret mot Washington för att ta sig an D.C. United.