0

Nykomlingarna fick göra mål i debuten

Under natten till torsdagen mötte Chelsea MLS-laget Seattle Sounders i USA, och de brittiska Champions League-mästarna fick en riktigt bra start med ett mål av den mycket lovande talangen Romelu Lukaku i den 3:e matchminuten. I den elfte minuten var det nykomlingen Eden Hazards tur att få näta, ett halvdant skott som tog på en Seattle-försvarare lurade målvakten Meredith och 2-0 var ett faktum.

Seattle tappade dock inte lusten, och kvitterade genom två mål av den colombianska anfallaren Montero. Målen kom i den 14:e och 32:a matchminuten, och det var kvitterat i Seattle.

I den 40:e minuten blev det dags för ännu ett nyförvärv att skriva in sig i målprotokollet, när Marko Marin testade skott. Fyra minuter senare var det Lukakus tur igen, och Chelsea gick in i halvtidspaus med en 4-2-ledning, vilket också blev slutresultatet.