0

Ranegie visade vägen mot Gefle

Gefle kom till kvällens match mot MFF med gott självförtroende, då man i den förra omgången besegrade IFK Göteborg med 5-0. Det var dock hemmalaget Gefle som fick bita i det sura äpplet den här kvällen i och med Malmös klara 2-0:seger.

Skåningarna startade matchen bra och i den 33:e minuten kunde Mathias Ranegie nicka in 1-0. Ranegie var dock inte klar där och bara några minuter efter att han nickat in sitt första mål satte han tvåan på straff. Gefle lyckades aldrig repa sig i den andra halvleken och matchen slutade allt jämnt 2-0 till Malmö FF.

Malmö går i och med dagens seger upp i delad serieledning med Elfsborg. Man har dock en match mer spelad, då Elfsborg spelar borta mot Djurgården på söndagen.